Over ons

 

Een droom werd werkelijkheid toen mijn ouders in 1995 een parfumeriezaak over konden nemen. Mijn papa zat al langer met de gedachte om een tweede zaak te openen en dit was een mooie kans om hun passie nog verder uit te breiden.

In 1998, na mijn middelbare studies besloot ik om verder te studeren. Mijn vader stelde voor om een maand mee te helpen in de parfumerie omdat het studiejaar pas in oktober begon. Ik kreeg al snel veel energie en voldoening van het helpen van klanten. Deze maand ging razendsnel voorbij en voor ik het wist zat ik in de studieboeken. Na een tijdje kwam ik tot het besef dat studeren niets voor mij was. Ik zat met mijn gedachten bij de parfumerie.

Ik heb niet getwijfeld en ben mee in de zaak gestapt. Natuurlijk niet zonder slag of stoot want ik moest en zou alle opleidingen volgen voordat ik in de parfumerie mocht starten. Tot op vandaag heb ik nog geen spijt gehad van mijn keuze. Het is nog steeds mijn passie om klanten te adviseren en te helpen om de juiste keuze te maken.

Parfum is niet zomaar parfum, het is een stukje van iemands persoonlijkheid. Het gaat ook veel verder dan alleen maar een geurtje verkopen. Een klant moet weten waarover het gaat, de inhoud. Dat is nu juist wat ik belangrijk vind. Vandaar dat wij ook een assortiment hebben van zowel commerciële geuren als nichegeuren. Voor elk wat wils.

Er is zoveel keuze in cosmetica en daar wil ik het verschil in maken. Het regelmatig volgen van trainingen, workshops en opleidingen ligt natuurlijk voor de hand. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen we advies op maat van onze klanten geven. Er zijn heel veel factoren waar we rekening mee houden. De wensen van de klant maar ook het huidtype en de huidconditie. Mijn voldoening is een tevreden klant, daar doe ik het voor.

Onze behandelingen in de cabine worden altijd vooraf getest door onszelf. De producten en apparaten kiezen we zorgvuldig uit, we kiezen voor kwaliteit. Het is onze missie om onze klanten te helpen bij het krijgen van een verzorgde, gezonde huidconditie. Tegelijkertijd willen we dat onze klanten in alle rust kunnen ontspannen en genieten.

In onze schoonheidssalon ontvangen we ook veel mannen voor een gezichtsbehandeling. En natuurlijk hebben wij ook aangepaste verzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor de mannenhuid. Een mannenhuid heeft hele andere behoeftes en daar weten wij alles van. We geven dan ook graag onze kennis door.